Aquesta setmana us portem una recepta d'unes barretes energètiques molt fàcils de fer, va ser una petició d'una de les nostres companyes de el Far.
Aquestes, no porten sucre, estan fetes smb "sirope de Agave" i plenes de coses bones i sanes..i si les voleu amb més Omega 3,sols heu d'afegir-hi un grapat de llavors de Chia. Podeu variar ingredients i fer els vostres propis experiments!!des de trossets de coco, fruits vermells,xocolata blanca, tot tipus de fruits secs, fruita seca, sucre morè, llet de coco, pell de taronja...les possibilitats són moltes i són ideals a tota hora.
Avui nosaltres les hem tornat a fer amb, cornflakes,nous, nabius i empolsades amb una mica de canyella.
Aquestes, no porten sucre, estan fetes smb "sirope de Agave" i plenes de coses bones i sanes..i si les voleu amb més Omega 3,sols heu d'afegir-hi un grapat de llavors de Chia. Podeu variar ingredients i fer els vostres propis experiments!!des de trossets de coco, fruits vermells,xocolata blanca, tot tipus de fruits secs, fruita seca, sucre morè, llet de coco, pell de taronja...les possibilitats són moltes i són ideals a tota hora.
Avui nosaltres les hem tornat a fer amb, cornflakes,nous, nabius i empolsades amb una mica de canyella.
Barretes
energètiques
Ingredients:
100gr de flocs de
Quinoa o Civada
100gr de muesli
200gr de llet d’arròs
Un grapat d’algun
cereal inflat
Un grapat de
xocolata negre
1 cullerada de
pipes de Girasol
1 cullerada de sèsam
2 cullerades de “sirope de Agave" , arròs..
2 cullerades d’oli
vegetal
Preparació:
Barrejar els flocs i el muesli, afegir la llet, remenar i deixar una estona perquè s’infli
Escalfar el forn a 180º
Incorporar el cereal inflat, la xocolata, el sèsam, i les
pipes, remenar bé
A un bol més petit, treballar el sirope amb l’oli i
afegir-ho a la barreja de cereals
Estendre la barreja a una safata plana amb la base coberta
amb paper vegetal, aplanar bé i coure uns 15-20 minuts, treure, tallar a
trossets i enfornar uns 5 minuts més.
Deixar refredar abans de menjar
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada