Aquest
dilluns tenien taller de cuina a el Far, però al final cuinar..no vam cuinar..
En vaig caure mentre corria i per culpa d'una pixarada de gos al mig de la vorera :(....després diran que fer
esport és sa i va bé per la salut..burrrfff..que mho digui’m a mi! Ja porto
una setmana quieta, amb el peu i la mà sense poder-los moure!! Resumin....... ens vam reunir igualment i vàrem xerrar mentre berenaven a la cafeteria
amb un petit mos de pastís de maduixes amb nata de formatge, que per cert,
farem el pròxim dilluns J
Entre
berenar i xerrar, compartíem, la recepta que us deixarem avui.
Una recepta
de canelons de carbassa. Fàcil, fàcil i boníssima. Encara que l’hem fet
moltes vegades, no en tenim cap fotografia! Si la feu, envieu-nos fotos.
Canelons de carbassa
Ingredients:
1 carbassa tallada a daus
1-2 cebes
1-2 alls
6-8 tomàquets secs macerats amb oli
250gr de formatge fresc de cabra
uns 300gr d’aigua o caldo
Farigola
sal, pebre i oli
Beixamel amb llet de civada
Formatge ratllat de cabra i ovella
Nou moscada
Canelons
Preparació:
-Sofregir la ceba amb els alls, afegir-hi un parell de cullerades de l’oli
dels tomàquets i els tomàquets tallats a trossets petits, sofregir un parell de minuts més
-Incorporar la carbassa al sofregit, sal pebrem i li posem la farigola deixant enrossir una micona
-Escalfen el caldo i cobrim la carabassa deixant ho coure durant uns 15
minuts, fins que estigui ben cuita i no quedi caldo(si fos necessari, li afegiríem
més caldo)
-Mentrestant, preparem la beixamel i els canelons
- Tot seguit esmicolem el formatge per sobre donant li unes voltes fins que
estigui incorporat, triturem una mica amb el turmix, però sols una mica, i ja
tenim el farcit a punt
-Agafem una safata untada amb margarina i li anem posat els canelons
farcits un al costat de l’altre, reguem la beixamel, que quedin ben coberts J i tirem formatge ratllat i nou moscada
per sobre, enfornem uns 20 minuts
-Servir calents
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada