dilluns, 7 d’abril del 2014

"No podreu dir que no sabrem fer ni un ou ferrat" Deixem de sobreprotegir, les criatures a la cuina!!!

  I seguim amb la cuina de les filles.



És un moment únic, quant  les veus que comencen a xafardejar llibres per veure quina recepta faran, es fan un far de llegir i llegir J , miren que tenim a la despensa...si tenen temps de fer el que mes els hi agradat.... i una de les coses que mes repeteixen  les meves tres filles, es que els llibres de cuina son molt escuets..jejjee..que et tens que imaginar casi la recepta!!!!que ja podrien  explicar mes el procés!! O no donar tantes coses per suposat!!.....i jo els dic..que hi han coses que són evidents quant ja portes cuinant un temps J  o simplement ho intueixes...i això que ells saben cuinar!!



 Aquesta vegada de la ma de l’Aina,  ella ens va cuinar un arròs amb carbassa i nous saltejades. La recepta es treta d’un llibre....ara no recordo quin Len tenim tants, que és com buscar una agulla a un paller!


Pot ser tranquil·lament un plat únic!!! O...ho acompanyeu amb una amanida d’escarola, tomàquet, olives ,mozarrella,  i regada amb una vinagreta d’olives negres.




Arròs amb carbassa i nous caramel.litzades




  •  Ingredients:

    -        300gr d’arròs integral cuit
    -        1 carbassa
    -        2 alls
    -        300gr de nous
    -        farigola
    -        3 cullerades de salsa de soia
    -        3 cullerades d’oli d’oliva

     

     Salsa:
-        3 porros tallat a rodanxes
-        200gr de vi blanc
-        sal i pebre
-        oli d’oliva
-        llet de soia
-        nou moscada
   










Preparació:
-Agafem una olla , posem un raig d’oli, sal pebrem  el porro  i el posem a la cassola junt amb el vi, coem fins a reduir tot l’alcohol. Triturem afegint-hi una mica de llet de soia i la nou moscada, fins aconseguir una salsa suau
-Pelar i tallar la carbassa a dauets, posem a la safata del forn, li tirem la sal, el pebre, la farigola i els alls ben picats, tapem la safata amb paper d’alumini i ho  courem  al forn  a 180 fins que la carbassa estigui ben cuita.
-Mentre, saltegem les nous amb la salsa de soia i l’oli, fins que estiguin daurades
Muntatge del plat:
Posem la salsa al plat, a sobre l’arròs, la  carbassa i finalment les nous, amanim amb un bon raig de oli o una mica de salsa










   

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *