És un moment únic, quant les veus que comencen a xafardejar llibres
per veure quina recepta faran, es fan un far de llegir i llegir J , miren
que tenim a la despensa...si tenen temps de fer el que mes els hi agradat.... i
una de les coses que mes repeteixen les
meves tres filles, es que els llibres de cuina son molt escuets..jejjee..que et
tens que imaginar casi la recepta!!!!que ja podrien explicar mes el procés!! O no donar tantes
coses per suposat!!.....i jo els dic..que hi han coses que són evidents quant
ja portes cuinant un temps J o simplement ho intueixes...i
això que ells saben cuinar!!
Pot ser tranquil·lament un plat únic!!! O...ho
acompanyeu amb una amanida d’escarola, tomàquet, olives ,mozarrella, i regada amb una vinagreta d’olives negres.
Arròs amb carbassa i nous caramel.litzades
- - 300gr d’arròs integral cuit- 1 carbassa- 2 alls- 300gr de nous- farigola- 3 cullerades de salsa de soia- 3 cullerades d’oli d’oliva
Salsa:
-
3 porros tallat a rodanxes
-
200gr de vi blanc
-
sal i pebre
-
oli d’oliva
-
llet de soia
-
nou moscada
Preparació:
-Agafem una olla , posem un raig d’oli, sal pebrem el porro
i el posem a la cassola junt amb el vi, coem fins a reduir tot
l’alcohol. Triturem afegint-hi una mica de llet de soia i la nou moscada,
fins aconseguir una salsa suau
-Pelar i tallar la carbassa a dauets, posem a la safata del forn, li
tirem la sal, el pebre, la farigola i els alls ben picats, tapem la safata
amb paper d’alumini i ho courem al forn
a 180 fins que la carbassa estigui ben cuita.
-Mentre, saltegem les nous amb la salsa de soia i l’oli, fins que
estiguin daurades
Muntatge del plat:
Posem la salsa al plat, a sobre l’arròs, la carbassa i finalment les nous, amanim amb
un bon raig de oli o una mica de salsa
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada