Una altra setmana i tenim una nova recepta per
vosaltres. I com no “hay dos sin tres” avui li toca cuinar a l’Aura!
Ella ens va fer una amanida tèbia, exòtica i deliciosaaaaa! aconpanyada d'un arròs amb
albergínies caramel·litzades, i des de
llavors les hem fet unes quantes vegades! Les podeu servir soles o
acompanyades..o si voleu com aperitiu el dia que tingueu visites..ideals
acompanyant unes hamburgueses vegetals fetes a casa. Són molt fàcils de fer.
Aquest menú és molt complet, ja que estem
combinat llegum amb cereals i sèsam, tot plegat te més proteïna i aminoàcids
que un bistec!
Bona Setmana Santa!
Ingredients
:
-
½ cogombre tallat a daus -
2 tomàquets tallats a daus -
suc de llimona -
1 grapat de coriandre picat -
4 cullerades de iogurt -
magranes(si és el temps) -
1 ceba tallada a rodanxes -
una mica de gingebre fresc ratllat -
1 pebrot verd picat petit -
2 cullerades d’oli de cacauet -
300gr de cigrons cuits -
½ cullerada de pebre vermell -
1 cullerada de Garam
masala-
- sal i pebre
|
Preparació: -Saltegem a la paella la ceba, el
gingebre i el pebrot durant uns minuts, afegir-hi els cigrons i coure uns 5
minuts més, fins que estiguin daurats, incorporar el pebre i el Garam masala,
ho deixàrem oure tot plegat durant un parell de minuts més, traiem del foc i
sal pebrem
-En un bol gran i posem el cogombre, els tomàquets, el suc de la
llimona i el coriandre, ho remenen be i repartim la barreja a 4 plats. A
continuació, distribuïm el saltejat de
cigrons per sobre, el iogurt i la magrana
-Acompanyem amb tosos de pa de pita
torrat
Albergínia caramel·litzada
Ingredients:
· 2 albergínies
· 2 cullerades de salsa de soia
· 2 cullerades de sucre
· 1 cullerada d’aigua
· 1cullerada de vinagre d’arròs
· 2 cullerades d’oli de cacauet(o oli
d’oliva)
· arròs Integral
· ceba tendra
· sèsam torrat
Preparació:
-Barrejar, el vinagre, el sucre la
salsa de soia, i l’aigua
-Tallar l’albergínia a rodanxes, les
untarem amb oli de cacauet o oli d’oliva i un bon grapat de cacauets picats ben
petits
-Repartir-les a la safata del forn i
coure al grill, uns 3-4 minuts per cada canto
-Repartir la salsa per sobre les
albergínies i coure uns 5 minuta més
- Bullir l’arròs al punt i tallar la
ceba tendra a rodanxes molt fines
-Ara ja podem muntar el plat, posem
l’arròs al plat, li tirem la ceba tendra, les albergínies i el sèsam, ho amanim
amb un bon raig d’oli d’oliva, i un toc de pebre
|
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada