dimarts, 15 d’abril del 2014

"No podreu dir que no sabrem fer ni un ou ferrat" Deixem de sobreprotegir, les criatures a la cuina!!!

Una altra setmana i tenim una nova recepta per vosaltres. I com no “hay dos sin tres” avui li toca cuinar a l’Aura!

Ella ens va fer una amanida tèbia,  exòtica i deliciosaaaaa! aconpanyada  d'un arròs amb albergínies caramel·litzades, i des de llavors les hem fet unes quantes vegades! Les podeu servir soles o acompanyades..o si voleu com aperitiu el dia que tingueu visites..ideals acompanyant unes hamburgueses vegetals fetes a casa. Són molt fàcils de fer.


Aquest menú és molt complet, ja que estem combinat llegum amb cereals i sèsam, tot plegat te més proteïna i aminoàcids que un bistec!

Bona Setmana Santa!



Amanida Exòtica
Ingredients :

-        ½ cogombre tallat a daus
-        2 tomàquets tallats a daus
-        suc de llimona
-        1 grapat de coriandre picat
-        4 cullerades de iogurt
-        magranes(si és el temps)
-        1 ceba tallada a rodanxes
-        una mica de gingebre fresc ratllat
-        1 pebrot verd picat petit
-        2 cullerades d’oli de cacauet
-        300gr de cigrons cuits
-        ½ cullerada de pebre vermell
-        1 cullerada de Garam masala-        

-        sal i pebre



Preparació: -Saltegem a la paella la ceba, el gingebre i el pebrot durant uns minuts, afegir-hi els cigrons i coure uns 5 minuts més, fins que estiguin daurats, incorporar el pebre i el Garam masala, ho deixàrem oure tot plegat durant un parell de minuts més, traiem del foc i sal pebrem

-En un bol gran i posem  el cogombre, els tomàquets, el suc de la llimona i el coriandre, ho remenen be i repartim la barreja a 4 plats. A continuació, distribuïm el saltejat  de cigrons per sobre, el iogurt i la magrana


-Acompanyem amb tosos de pa de pita torrat



                                          



                  Albergínia caramel·litzada






Ingredients:

·       2 albergínies
·       2 cullerades de salsa de soia
·       2 cullerades de sucre
·       1 cullerada d’aigua
·       1cullerada de vinagre d’arròs
·       2 cullerades d’oli de cacauet(o oli d’oliva)
·       arròs Integral
·       ceba tendra
·       sèsam torrat

 Preparació:

-Barrejar, el vinagre, el sucre la salsa de soia, i l’aigua

-Tallar l’albergínia a rodanxes, les untarem amb oli de cacauet o oli d’oliva i un bon grapat de cacauets picats ben petits

-Repartir-les a la safata del forn i coure al grill, uns 3-4 minuts per cada canto

-Repartir la salsa per sobre les albergínies i coure uns 5 minuta més

- Bullir l’arròs al punt i tallar la ceba tendra a rodanxes molt fines

-Ara ja podem muntar el plat, posem l’arròs al plat, li tirem la ceba tendra, les albergínies i el sèsam, ho amanim amb un bon raig d’oli d’oliva, i un toc de pebre




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *