dijous, 3 d’abril del 2014

Tallers de cuina a el far i la lassanya de carabassó

Com ja sabeu la majoria, faig un taller de cuina tots els dilluns a el far, (associació sabadellenca per a persones amb càncer)

Aquest dilluns vam fer una lasanya de carabassó crua, aquesta recepta no és meva, és del llibre “Delicias Veganas” chef  Toni Rodríguez.

 Al ser un plat que no porta cocció..al principi va costar una mica que assimilessin que no passava pel forn, fogons… J jo els hi vaig explicar que si el meu pare s’ho havia menjat aquest nadal i no en va deixar res de res, això era la prova de foc que aquest plat podia agradar a tothom!!..però al final entre riures i dubtes tots sen van portar una a casa i per tots els comentaris que van fer, va ser un èxit. I ja no me n’enrotllo més i us deixo la recepta.

si la feu..expliqueu-nos coses!



Lasanya de carbassó









Ingredients:
-        4 carbassons
-        2 tomàquets
-        ruca
-        sal, pebre i oli
-        Pate/pesto de festucs

Salsa tomàquet:
       2 tasses de (tomàquets secs(remullats durant unes 5 hores)
       3 tomàquets de branca
       1 ceba
       30gr de dàtils o panses
       3 C de suc de llimona
       2 c d’orenga
       2 c de farigola
       2 c de sal
       2 fulles d’alfàbrega
       Una mica de pebre

Formatge d’anacards:
       250gr-d’anacard
       1c de sal
       2-3 c de llevat de cervesa
       3c de suc de llimona
       120gr d’aigua del remull
       un petit raig d’0li


Preparació:
-Triturar els anacards(prèviament remullats durant unes dues hores) junt amb els altres ingredients fins a aconseguir una textura suau i fina, reservem.
-Triturem tots els ingredients de la salsa de tomàquet, reservem.
-Tallem el carbassó a fines lamines i els tomàquets a rodanxes
- per muntar la lasanya agafem un lamina de carbassó, afegim una capa de formatge,1 rodanxa de tomàquet, salsa de tomàquet i una mica de paté de festucs, repetim l’operació una vegada mes i acabant amb una lamina de carbassó, a sobre decorem amb fulles de ruca, oli, sal i pebre




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *