Com ja sabeu la majoria, faig un
taller de cuina tots els dilluns a el far, (associació sabadellenca per a
persones amb càncer)
Aquest
dilluns vam fer una lasanya de carabassó crua, aquesta recepta no és meva, és
del llibre “Delicias Veganas” chef Toni Rodríguez.
Al ser un plat que no porta cocció..al
principi va costar una mica que assimilessin que no passava pel forn, fogons… J jo els hi vaig explicar que si el meu
pare s’ho havia menjat aquest nadal i no en va deixar res de res, això era la
prova de foc que aquest plat podia agradar a tothom!!..però al final entre
riures i dubtes tots sen van portar una a casa i per tots els comentaris que
van fer, va ser un èxit. I ja no me n’enrotllo més i us deixo la recepta.
si la feu..expliqueu-nos coses!
-
4 carbassons
-
2 tomàquets
-
ruca
-
sal, pebre i oli
-
Pate/pesto de festucs
Salsa tomàquet:
•
2 tasses de (tomàquets secs(remullats durant unes 5 hores)
•
3 tomàquets de branca
•
1 ceba
•
30gr de dàtils o panses
•
3 C de suc de llimona
•
2 c d’orenga
•
2 c de farigola
•
2 c de sal
•
2 fulles d’alfàbrega
•
Una mica de pebre
Formatge d’anacards:
•
250gr-d’anacard
•
1c de sal
•
2-3 c de llevat de cervesa
•
3c de suc de llimona
•
120gr d’aigua del remull
•
un petit raig d’0li
Preparació:
-Triturar els anacards(prèviament remullats durant unes dues hores) junt amb els altres ingredients fins a aconseguir una textura suau i fina, reservem.
-Triturem tots els ingredients de la salsa de tomàquet, reservem.
-Tallem el carbassó a fines lamines i els tomàquets a rodanxes
- per muntar la lasanya agafem un lamina de carbassó, afegim una capa de formatge,1 rodanxa de tomàquet, salsa de tomàquet i una mica de paté de festucs, repetim l’operació una vegada mes i acabant amb una lamina de carbassó, a sobre decorem amb fulles de ruca, oli, sal i pebre
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada